Restaurant

Little Texas este singurul restaurant american din Iasi in care puteti savura preparate Tex-Mex autentice. Acesta dispune de doua sali de interior, amenajate cu un decor inspirat din viata aventuroasa a Vestului Salbatic, dar si de o terasa in aer liber, cu o priveliste superba deasupra orasului.

In restaurantul Little Texas pot fi savurate peste 100 de preparate Tex-Mex originale, pregatite dupa retete autentice si aromate cu mirodenii americane originale. Preparatele din meniu contin carne de la cei mai buni producatori din tara, legume proaspete si paine, chips-uri si tortilla facute in casa.

p-13APERITIVE
Chips-urile noastre sunt facute in casa si rumenite incet la cuptor, cu un gust unic, strecurat in cele mai surprinzatoare combinatii. Sosul Salsa proaspat, marca Little Texas adauga o savoare magica aperitivelor noastre: Nachos, Rattlesnake Chips sau Poncho’s Pocket.

p-07HAMBURGERI
Carnea frageda, pregatita incet la gratar, legumele proaspete si sosurile aromate se odihnesc molcom intr-o chifla de casa pufoasa. Descoperiti gustul american autentic, strecurat in hamburgerii nostri: Lone Star Hamburger, Benedict Burger sau Chicken Burger.

p-08SPECIALITATI LITTLE TEXAS
Carnea de pui, vita, porc sau peste, preparata incet la gratar sau la cuptor isi pastreaza savoarea si isi imbogateste gustul cu notele aparte ale mirodeniilor autentic americane, alaturi de sosuri cremoase. Savurati Texas Tenderloin, Longhorn Platter, Winchester Chicken Fingers sau Salmon Lorenzini.

p-09SPECIALITATI MEXICANE
Specialitatile noastre mexicane pornesc de la o tortilla coapta usor, umpluta in fel si chip cu ingrediente speciale: carne marinata, legume, orez, totul acoperit cu sosuri aromate si neasteptat de delicioase! Quesadillas, Fajita, Tacos si Burrito sunt cateva din preparatele mexicane din meniul nostru.

p-10SOSURI
Ingredientele sosurilor si dressing-urilor Little Texas imbogatesc si scot in evidenta aromele exceptionale ale preparatelor Tex-Mex.  Faimosul sos Salsa, cremosul sos Ranch sau exoticul sos San Jacinto sunt doar trei din cele mai aromate sosuri din meniu.

p-11DESERTURI
Meniul Little Texas nu poate fi complet fara deserturile noastre americane delicioase. Acestea sunt amestecul perfect de gusturi, arome, texturi, culori si forme, toate menite sa dea dependenta:  Deep Dish Apple pie, Brownsville Brownie, Waffles sau Pancakes.

Signature Steaks

Toate preparatele sunt servite cu sare aromatizată pregătită în casă, sare de Himalaya, sare de mare și două sosuri la alegere (BBQ, sos de piper verde, sos de gorgonzola, sos de ciuperci, unt aromatizat, Chef’s Salsa)

Afla detalii

Sala Pasadena

Atmosfera calda si primitoare a salii, combinata cu decorul inspirat din Vestul Salbatic transforma sala intr-un spatiu unic, care ofera un farmec deosebit oricarui eveniment.

Afla detalii

Sala San Jacinto

Intimitate si ospitalitate intr-o sala de restaurant cu un decor original si cu detalii western unice, pentru a savura preparate Tex-Mex sau pentru a organiza evenimente.

Afla detalii

Longview Garden & Terrace

Locul perfect pentru a savura o masa delicioasa sau pentru a organiza evenimente festive. Ofera o priveliste unica spre gradina complexului si spre colinele Iasului.

Afla detalii

Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social