Mentiuni legale

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.littletexas.ro
Site-ul www.littletexas.ro este proprietatea US ROM HOUSE Ltd. SRL
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.littletexas.ro. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din acceptarea acestora.
USROM HOUSE LTD isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentele termene si conditii de utilizare.

Acces
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre serviciile de restaurant si cazare oferite de catre Little Texas, precum si accesul la articole si informatii din domeniul turismului.
Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa. Little Texas nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Drepturi de autor
USROM HOUSE LTD ofera acces liber la site-ul sau/si autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa preia informatii postate pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de USROM HOUSE LTD . Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea scrisa a USROM HOUSE LTD . Continutul acestui site, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea USROM HOUSE LTD sau a partenerilor sai.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau revinderea unei parti a materialelor, accesul sau folosirea informatiilor si a materialelor intr-un mod ce nu respecta dispozitiile legislatiei romanesti sau internationale privind dreptul de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
USROM HOUSE LTD isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea potrivit legii a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau a securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Little Texas si serviciile sale.

Reguli de utilizare

Nu sunt permise:
– Copierea, multiplicarea si distribuirea informatiilor si a materialelor existente pe acest site
– Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea informatiilor sau a materialelor publicate
– Folosirea oricaror adrese de email publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de emailuri comerciale sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de emailuri justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Nerespectarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, dupa caz.

Prelucrarea datelor personale. Politica de confidentialitate.

Informatiile pe care le furnizati prin intermediul site-ului ne permit sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta modul in care interactionati cu Little Texas.
In momentul vizitarii site-ului www.littletexas.ro, serverul web inregistreaza in mod automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii Internet (ISP), adresa de la care ne-ati vizitat, adresele din site pe care le accesati, precum si data si durata vizitei. Informatii personale suplimentare vor fi inregistrate numai in cazul in care vor fi divulgate de dumneavoastra, de exemplu in cazul unei inregistrari, a unui sondaj, sau in executia de continut. Prin completarea datelor personale pe formularul de pe site, sunteti de acord ca aceste date sa fie stocate si prelucrate de Little Texas in conformitate cu prevderile legale
USROM HOUSE LTD va stoca datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a le folosi in scopul in care le-ati furnizat. Little Texas ia toate masurile tehnice si organizatorice de securitate pentru a se asigura ca datele dumneavoastra personale sunt pastrate in siguranta si pentru a le proteja impotriva distrugerii ilegale, pierderii sau modificarii accidentale, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Aceste masuri ofera un nivel de securitate corespunzator riscului reprezentat de prelucrarea si natura datelor personale ce trebuie protejate.
USROM HOUSE LTD este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 32972 si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.
USROM HOUSE LTD isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezenta politica de confidentialitate.

Legaturi externe
Prin intermediul site-ului www.littletexas.ro puteti intalni si accesa link-uri catre alte site-uri terte.
USROM HOUSE LTD nu-si asuma raspunderea privind confidentialitatea acestor site-uri, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.

Raspundere
USROM HOUSE LTD nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice date, informatii obtinute de pe site-ul www.littletexas.ro;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii din continutul site-ului.

Dispozitii finale
Toate materialele prezentate pe www.littletexas.ro se supun legii copyright-ului si nu pot fi preluate decat cu acordul scris al US ROM HOUSE LTD S.R.L.
US ROM HOUSE LTD isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare, orice termen al acestui contract precum si orice modificare a datelor din website.
Posibilele litigii izvorâte între pãrti vor fi solutionate pe cale amiabilã, în caz contrar vor fi solutionate de cãtre instantele competente din raza teritorialã a US ROM HOUSE LTD.

Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social