Lansare „The Wine Book of Romania”

Marti, 6 septembrie 2016, de la ora 18.00, Little Texas gazduieste in sala de evenimente Glen Rose Ballroom lansarea „Cartea vinurilor romanesti – The Wine Book of Romania” de Marinela Vasilica Ardelean.

„The Wine Book of Romania”, singurul ghid care cuprinde vinurile de top din Romania si Republica Moldova, a fost initiat si realizat de Marinela V. Ardelean. Acesta este primul ghid bilingv (romana-engleza) care reuneste cele mai bune vinuri din Romania si Republica Moldova, acordandu-le acestora sanse egale, fie ca este vorba despre o crama tanara, cu doar cinci hectare de vie, sau un imperiu cu mii de hectare si traditie de secole.

Invitatul special al serii este chiar autoarea ghidului, Marinela V. Ardelean. Aceasta este specialist in branding si business development in industria enogastronomica, degustator profesionist in concursuri internationale de vinuri si profesor la Italian Chef Academy (Roma, IT), dar si autoare a celui mai premiat volum bilingv la nivel international despre vinurile romanesti – „50 de vinuri romanesti intalnesc 50 de preparate culinare italiene”

Accesul la eveniment este gratuit.

Incepand cu ora 19.00, iubitorii de vinuri au ocazia de a participa la evenimentul „La cina cu Marinela”, organizat de Little Texas in sala Alamo Ballroom.

Meniul fine dining cu 5 preparate speciale si vinurile asociate de la Casa de Vinuri Cotnari a fost conceput de Marinela Vasilica Ardelean in colaborare cu head chef Little Texas Marian Zancianu si somelier Cristi Iliuta.

Marinela va prezenta preparatele si vinurile din meniul special, va relationa one-on-one cu toti participantii la cina, va acorda autografe si va inmana premiile la tombola serii – exemplare ale cartii „The Wine Book of Romania” si vinuri de la Casa de Vinuri Cotnari.

Accesul la eveniment se face doar pe baza de invitatie.
Pret invitatie: 150 lei/persoana.

Meniul evenimentului „La cină cu Marinela”

Welcome
Tartar de fructe de mare cu jeleu, pe crustă millefeuille
Wine pairing: Casa de vinuri Cotnari, Domenii, Fetească Albă, sec

Pasta Dish
Tortelloni Quatro Formaggi
Wine pairing: Casa de vinuri Cotnari, Colocviu la Moscova, Grasă de Cotnari, sec

Fish Dish
Butterfish cu sparanghel și sos de pește
Wine pairing: Casa de vinuri Cotnari, Colocviu la Roma, Tămâioasă Romănească, sec

Main Course
Piept de rață cu morcovi caramelizați, piure de păstârnac și sos demi glace
Wine pairing: Casa de vinuri Cotnari, Domenii, Fetească Neagră Rosé, sec

Dessert
Panna cotta de vanilie Bourbon, biscuite cu ciocolată neagră picantă și sos de fructul pasiunii
Wine pairing: Casa de vinuri Cotnari, Domenii, Busuioacă de Bohotin, demisec

Detalii si rezervari: 0741.740.740.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social