Texas Friendly Evenings

Good friends, good food, good times

A doua editie a evenimentului Texas Friendly Evenings va avea loc joi, 26 noiembrie de la ora 18.30, in sala San Jacinto din restaurantul Little Texas.

Chef Marian gateste pentru prietenii Little Texas in seara de Thanksgiving, una dintre cele mai importante sarbatori americane, o celebrare a familiei si a timpului petrecut cu cei dragi.
Meniul propus este inspirat din preparatele traditionale gatite de Ziua Recunostintei: tarta cu carne de curcan, pastrama de rata cu branza de capra si rucola, piept de curcan cu sos de trufe si cu garnitura de cheesecake cu branza de capra cu sparanghel si un desert delicios: cheesecake copt cu jeleu de fructul pasiunii.

Preparatele din meniul special al evenimentului vor fi asociate cu vinurile atent lucrate de oenologul Gabriel Lacureanu de la Licorna Winehouse, o crama unde vinul este suficient doar sa fie degustat pentru a-si lasa amprenta in memoria consumatorului.

Pentru ca seara sa fie perfecta, Alexandra Chirica si Bogdan Botez ne vor incanta cu acorduri live de jazz si soft blues.

Te asteptam impreuna cu prietenii tai. Rezerva din timp, locurile sunt limitate!
Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.
Pretul unei invitatii este de 110 lei, este valabila pentru o persoana si include gustare, fel principal,desert si vin asociat fiecarui preparat.

Rezervari la numarul de telefon: 0741.740.740

Parteneri ai evenimentului: Meat Concept Store & Licorna Winehouse


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social