Texas Family Weekend – activitati cu specific american pentru familii!

Intre 24-27 iulie, la Little Texas am pregatit un weekend dedicat familiilor, cu activitati si evenimente autentic americane: ateliere de gatit, picnicuri si un meniu special.

Parents’ Day, numita si Ziua Parintilor este sarbatorita in fiecare an in America in a patra duminica din luna iulie prin organizarea unor evenimente dedicate familiilor. In weekend-ul 24-27 iulie, Little Texas aduce mai aproape Parents’ Day prin activitati speciale autentic americane, dedicate petrecerii timpului liber in familie.

Joi, 24 iulie vor fi organizate ateliere de gatit pentru copii si parinti, recomandate familiilor care adora gatitul alaturi de cei dragi si care iubesc stilul de viata american si preparatele cu specific american. Cei mici se vor distra si vor invata sa gateasca in satul texan pentru copii Kids Village, in timp ce adultii se vor relaxa in restaurant cu o degustare de vinuri si un atelier de gatit cu preparate pline de savoare.

Sambata si duminica (26-27 iulie), familiile care iubesc gradina complexului si adora sa isi petreaca timpul in aer liber isi pot rezerva kituri complete de picnic (patura, cos si accesorii de picnic), pentru a se relaxa cu o limonada rece si pentru a savura preparate de picnic delicioase.

Tot in weekend-ul dedicat familiilor, complexul Little Texas ofera si reduceri la cazare pentru cei care aleg sa isi petreaca un sejur cu familia in singurul loc american din Iasi.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social