Terribly Tasty Nights of Halloween

Un Halloween teribil de savuros la Little Texas

La Little Texas sarbatorim Halloweenul prin preparate savuroase, inedite si surprinzatoare, alaturi de cocktailuri aromate si vinuri aparte.

Un décor infricosator, cu dovleci sculptati, vampiri, fantome si paianjeni ii asteapta pe cei care ne trec pragul de vineri, 28 octombrie pana luni, 31 octombrie.

In meniul special Terribly Tasty Nights of Halloween bucatarii Little Texas au inclus preparate infiorator de savuroase, care spun o poveste vrajita si aromata a ingredientului vedeta al toamnei – dovleacul, acompaniat de mirodenii si condimente din bucataria americana: Spider Pumpkin Soup, Big Eyed Salad, Terribly Spicy Fajita, aromată cu praf de ardei iute afumat, Bloody Panna Cotta, un desert delicat, aromat cu lime, Bedeviled Burger, burger din carne de vita maturata, servit intr-o chifla de casa proaspata, cu aroma de dovleac copt si American Pumpkin Pie, placinta cu dovleac, cu aroma ametitoare de portocala si ghimbir.

Ai ocazia sa incerci si cocktail-urile vrajite, pentru a simti arome ametitoare: The Poisoned Orange, Black Widow Tequila sau The Witch’s Heart, iar somelierii Little Texas iti propun vinul Red Cliff, Cabernet Sauvignon & Merlot de la Crama Alira.

Accepta provocarea si petrece patru zile si nopti teribil de savuroase la Little Texas!

Detalii si rezervari: 0741.740.740 sau restaurant@littletexas.ro.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social