Little Texas aduce sarbatoarea Recunostintei in Iasi

Ambasador al spiritului american în Iasi, Little Texas iti aduce nu doar ospitalitatea calda a Lumii Noi, preparatele cu savoare autentica si decorul spectaculos al Vestului Salbatic, ci si sarbatori specific americane, adica noi ocazii de relaxare, de distractie sau de bucurie in familie ori alaturi de prieteni.

La sfarsit de noiembrie si de an, anticipand magia Craciunului si stralucirea revelionului, Ziua Recunostintei este una dintre cele mai importante sarbatori americane, moment de reunire a familiei in jurul unei mese savuroase, pentru a multumi si a pretui darurile bune si frumoase ale vietii. Oprind pentru cateva zile tumultul activitatii obisnuite, Little Texas te invita sa faci din recunostinta o sarbatoare personala si sa sarbatoresti Recunostinta in stil american!

De joi pana duminica, intre 28 noiembrie si 1 decembrie, Little Texas Thanksgiving Days te provoaca sa savurezi preparate traditionale americane si sa te bucuri de un decor special; la masa noastra festiva, alaturi de cei dragi si apropiati, gandeste-te macar pentru o clipa la motivele pentru care esti fericit, sau bucuros, sau optimist, sau plin de visuri si planuri de viitor.

Printre deliciile americane care iti vor alinta simturile in aceste zile de sarbatoare am inclus curcanul rumenit la cuptor, cu umplutura traditionala de legume proaspete, garnituri specific americane, un dressing cremos si, la final, o surprinzatoare placinta de dovleac, cu arome ametitoare de scortisoara si ghimbir. Iar pentru o atmosfera perfecta, am mai amestecat in „reteta” Recunostintei un decor cald si colorat, precum si cele mai frumoase melodii country, special selectionate pentru fundalul muzical al zilelor festive.

Te asteptam asadar la Little Texas de joi, 28 noiembrie pana duminica, 1 decembrie, pentru a-ti oferi surprize delicioase si a te ajuta sa faci din Recunostinta o sarbatoare personala.

La Little Texas, celebreaza tot ce te face fericit!


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social