Sarbatoarea Recunostintei la Little Texas

Ziua Recunostintei, una dintre cele mai importante sarbatori americane, este un bun prilej de a sarbatori in familie, cu cei dragi si de a fi recunoscator pentru bucuriile vietii.

Joi, 27 noiembrie, la Little Texas te asteapta gazde primitoare, care au pregatit pentru cei ce le trec pragul un decor de toamna special, in culori vibrante, o atmosfera calda si un meniu american traditional cu preparate savuroase.

Curcan umplut, gatit la cuptor, cartofi dulci cu nuci Pecan, morcovi glazurati si deliciosul sos de merisoare sunt cateva dintre preparatele gatite pentru o masa imbelsugata. Placinta savuroasa de dovleac, placinta de mere cu parfum ametitor de scortisoara si placinta cu cirese vor intregi ospatul.

Preparatele din meniul special sunt disponibile pentru a fi comandate separat sau poti alege Thanksgiving Dinner la pretul de 65 de lei/persoana. Cina include savuroasa friptura de curcan, doua garnituri traditionale la alegere, sos aromat pentru friptură, o portie de placinta de dovleac si un pahar de vin. In plus, vei avea parte de Turkey Carving Live, maestrul bucatar te va servi cu savuroasa friptura de curcan, proaspat portionata la cerere.

Special pentru cei mici, in meniul de Ziua Recunostintei, este inclus si “Mini Turkey”, un coquelet delicios gatit la cuptor, cu garnitura gustoasa de baby carrots glazurati.

Incepand cu ora 18.30 te asteptam si cu momente de muzica live, sustinute de Glitter Girls – Sax Smooth Jazz.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social