Rodeo Lunch, the 15 minutes menu

Rodeo Lunch – savoare americana in „15 minutes lunch challenge”

Restaurantul Little Texas te poarta intr-o atmosfera specifica Vestului Salbatic, pe care o poti intelege cu adevarat doar dupa ce gusti preparatele noastre autentic americane. Unicitatea si autenticitatea se regasesc in cele peste 100 de preparate americane, pregatite dupa retete traditionale, de fiecare data aceleasi.

Din noiembrie Little Texas te invita sa accepti provocarea Rodeo Lunch.
Rodeo Lunch inseamna un meniu cu preparate savuroase, autentic americane, gata in 15 minute din momentul comenzii. Vino intre orele 12.00 – 16.00, de luni pana vineri, comanda din meniul nostru special de pranz Rodeo Lunch si esti servit in doar 15 minute. In plus, primesti cafeaua sau apa din partea casei, iar preparatele sunt disponibile si in varianta Take Away.
Daca timerul e mai rapid decat noi, primesti 15 % reducere din valoarea comenzii.

Gustul unic al preparatelor, dat de combinatia perfecta dintre retetele traditionale, urmate cu grija, de ingredientele mereu proaspete si de selectia speciala de mirodenii si condimente Tex-Mex sunt pastrate in meniul Rodeo Lunch. Poti alege dintre preparate savuroase, pline de arome unice: supe aromate, salate proaspete, burgeri savurosi, deserturi fine si cremoase.
Pe cuvant de cowboy!

Vezi meniu

Rezervari si informatii la 0741.740.740.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social