O sarbatoare infricosatoare!

La Little Texas toamna aduce un Halloween teribil de savuros, acompaniat de bauturi aromate si vinuri sangerii, intr-un decor surprinzator.

Te invitam sambata, 31 octombrie si duminica, 1 noiembrie, pentru a petrece o sarbatoare de speriat la Little Texas. Dovleci sculptati, monstri insangerati, vampiri, fantome si lilieci sunt doar cateva dintre elementele care compun decorul de sarbatoare.

In meniul special Bloody Halloween am inclus preparate infricosator de savuroase: Bloody Tomatoes Soup, Magical Pumpkin Salad, Bloody Monster Ribs si vedetele meniului, Pumpkin Burger, burger din carne de vita picanta, aromat cu sosuri surprinzatoare si American Pumpkin Pie, placinta cu dovleac, cu arome ametitoare de portocala si ghimbir.

Ai ocazia sa incerci si cocktail-urile vrajite, pentru a simti fiorul rece si puternic al sarbatorii de Halloween. Poti savura Sweet Halloween, cu infuzie de ceai si miere, servit in grepfruit proaspat si Dark Side sau Pumpkin Blood, iar somelierii Little Texas iti propun vinurile sangerii de la Crama M1 Atelier pentru asocierea cu preparatele selectate din meniul de Halloween.

Petrece alaturi de prieteni un sfarsit de saptamana autentic american la Little Texas, cu surprize si preparate surprinzatoare!

Detalii si rezervari: 0741.740.740 sau restaurant@littletexas.ro


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social