Little Texas Wine Lovers

Degustare de vinuri – crame consacrate

Pe 29 ianuarie, de la ora 18.00, Little Texas lanseaza noua carte de vinuri, in cadrul unui eveniment deosebit gazduit in sala de evenimente a complexului, Glen Rose Ballroom: o degustare inedita, cu participarea a 8 crame romanesti consacrate si a doi distribuitori de vinuri internationale.

Noua carte de vinuri cuprinde peste 200 de etichete selectionate cu atentie de somelierii Little Texas si reprezinta o etapa importanta in proiectul Little Texas Wine Lovers, o initiativa ampla, care propune clientilor vinuri romanesti de calitate, alaturi de vinuri internationale, la un raport corect pret/calitate.

Prima degustare ofera participantilor ocazia de a experimenta peste 30 de sortimente de la crame partenere: Alira, Casa de Vinuri Cotnari, Casa Panciu, Crama Budureasca, Crama Oprisor, Lacerta Winery, Prince Stirbey, S.E.R.V.E. Sortimentele de vinuri internationale sunt puse la dispozitie de catre Vinimondo si Vitaly.

Chef Marian Zancianu a pregatit gustari potrivite atat pentru sortimentele de vinuri albe, cat si pentru cele rose sau rosii. Iar pentru cei care vor dori sa savureze vinul preferat in tihna, alaturi de prieteni, noua sala de evenimente Alamo va fi pregatita sa-i intampine cu un meniu special.

Pret de participare: 60 lei/persoana (include accesul la eveniment si gustarile aferente)


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social