Little Texas Friendly Evenings – martie

Good friends, good food, good times in springtime!

Joi, 31 martie, de la ora 18.30 va avea loc a patra editie a evenimentului Little Texas Friendly Evenings, in Alamo Ballroom, una dintre salile de evenimente ale complexului Little Texas.

Jidvei, una dintre cele mai mari crame din tara, recunoscuta pentru terroirul ce favorizeaza obtinerea de vinuri albe exceptionale, va prezenta in cadrul evenimentului o selectie de 6 vinuri din portofoliu sau.
Invitatii vor avea ocazia sa deguste unul dintre produsele din gama super premium, Owner Choice, Sauvignon Blanc Ana, care a obtinut la Concours Mondial du Sauvignon, Italia, in 2015 medalia de aur, dar si spumant Romantine Brut, Feteasca Alba Maria, Mysterium (Rhein Riesling & Sauvignon Blanc), Mysterium Rose (Cabernet Sauvignon & Pinot Noir), singurul rose romanesc premiat cu aur la Mondiale si spumant Margaritar Rose.
Pentru aceasta seara, echipa de bucatari Little Texas, condusa de Chef Marian Zanceanu, a pregatit un meniu fine dining, cu sprijinul partenerului nostru, Meat Concept Store, fiecarui preparat fiindu-i asociat cate unul dintre cele 6 vinuri Jidvei.

Meniul evenimentului si vinurile asociate:
Black & White, blinis cu mousse de branza fina si caviar
Wine pairing: Jidvei Romantine Spumant Brut

Sea Fresh, salata cu fructe de mare si sos de portocale
Wine pairing
: Jidvei Feteasca Alba Maria

Spring Frenzy, ratatouille cu legume si sos de telina
Wine pairing
: Jidvei Sauvignon Blanc Ana

Butter Turkey Steak, curcan pregatit sous vide, servit alaturi de crema de cartofi copti, cu hribi si sos de unt cu fistic
Wine pairing
: Jidvei Mysterium (Rhein Riesling & Sauvignon Blanc)

Flavored Lamb Chop, cotlete de miel pregatite la cuptor si servite cu spanac sote
Wine pairing
: Jidvei Mysterium Rose (Cabernet Sauvignon & Pinot Noir)

Wildberries Cheesecake
Wine pairing
: Jidvei Spumant Margaritar Rose

Momentele de muzica live vor fi asigurate de Alexandra Chirica si Bogdan Botez, care ne vor fi din nou alaturi intr-o seara potrivita pentru a fi savurata alaturi de prieteni sau de cei dragi, in compania vinurilor si preparatelor de calitate.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.
Pretul unei invitatii este de 130 lei, este valabila pentru o persoana, include 6 preparate si vinurile asociate fiecarui preparat.

Rezervari la numarul de telefon: 0741.740.740.

Parteneri ai evenimentului: Jidvei & Meat Concept Store.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social