Learning is fun!

In luna august, Little Texas Kids Village organizeaza programul de vacanta dedicat copiilor cu varsta intre 5 si 8 ani – Kids Village Summer School.

Activitatile sunt structurate pe module de o saptamana, cate 4 ore de activitati, la care se adauga brunch si distractie in aer liber in fiecare zi.
Atelierele creative, de gatit, de pictura, limba engleza, jocurile muzicale, teatrul si jocurile in aer liber reprezinta principalele cursuri ale scolii de vara Kids Village.

PICTURA
Cei mici descopera prin joc lumea fascinanta si vesela a culorilor si isi dezvolta astfel atentia, concentrarea, dar mai ales capacitatile intelectuale, prin stimularea imaginatiei si creativitatii.

ENGLEZA
Billy si Jane ii vor ajuta pe copiii aventurosi sa exerseze si sa isi dezvolte vocabularul in limba engleza, invatarea prin joc fiind principala metoda.

BRUNCH
Gustarile si rontaielile noastre delicioase ii vor incanta pe cei mici – nachos crocanti, mini hamburgeri savurosi sau snitele delicioase de pui, fructe si legume proaspete.

MICII EXPLORATORI
Un atelier cu multe experimente surprinzatoare pentru a descoperi si invata lucruri interesante despre lumea inconjuratoare.

ATELIERE CREATIVE
Copii vor invata sa creeze obiecte amuzante, isi vor exersa indemanarea si creativitatea, iar Jane le va povesti despre fascinanta lume a Vestului Salbatic.

ATELIERE DE GATIT
Copii vor avea posibilitatea sa afle mai multe despre preparatele specific americane si vor gati deserturi delicioase.

JOCURI
Pentru ca e vacanta, copii se vor distra in aer liber si vor explora cladirile din oraselul texan.

CASUTA POVEȘTILOR
Alaturi de Jane, copiii vor pasi in lumea magica a povestilor si vor descoperi lumi magice, pline de mister.

ORIGAMI
Aceste ateliere sunt dedicate copiilor in scopul dezvoltarii creativitatii, imaginatiei si a abilitatilor motorii. De asemenea, ofera un sentiment de bucurie si mandrie dupa ce au reusit sa realizeze un obiect cu propriile lor maini.

JOCURI MUZICALE
Muzica e una din cele mai indragite activitati pentru copii inca de cand sunt mici. Cu ajutorul ei vom calatori prin lumea vesela a notelor muzicale.

TEATRU
Cei mici au ocazia sa-si dezvolte limbajul, sa-si imbogateasca cultura generala si sa-si exerseze creativitatea si imaginatia. Spectacolele de teatru sunt urmate de petrecere, iar copii vor fi antrenati in jocuri, dansuri sincron si activitati in aer liber.

PIANUL HAZLIU
Programul creeaza un cadru perfect pentru dezvoltarea creativitatii muzicale a celor mici, iar in acelasi timp îi învată să se si exprime prin muzică.

TREASURE HUNT
Copii aventurosi si pregatiti sa dezlege enigmele Vestului Salbatic vor porni in cautarea comorii. Vor avea parte de incercari amuzante si de multe surprize.

Pretul pentru un modul (5 zile, de luni pana vineri, intre 9.00 si 13.00) este de 400 lei/copil si include accesul la toate activitatile, o masa pe zi si apa plata; fiecare modul este achizitionat separat, iar inscrierea se face saptamanal.
Modulul 1: 1 – 5 august
Modulul 2: 8 – 12 august
Modulul 3: 15 – 19 august
Modulul 4: 22 – 26 august
Modulul 5: 29 august – 2 septembrie

Detalii si inscrieri: 0734.738.724.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social