Halloween la Little Texas

In acest weekend, vino la Little Texas pentru a te bucura de surprize, amenajari speciale si gazde nerabdatoare sa ii intampine pe cei mici cu „Trick or Treat”. Vino in singurul loc american din Iasi, pentru a sarbatori Halloween-ul in mod autentic!

De joi pana duminica, te invitam sa ne treci pragul si sa descoperi toate surprizele pe care le-am pregatit de Halloween pentru tine: un decor cald, inspirat de culorile toamnei si ale sarbatorii, mere caramelizate, imbracate in nuci crocante, cosuri cu bomboane pentru cei mai indrazneti copii.

Pe cei mici ii asteptam sa vina la Little Texas ascunsi in costume amuzante si inspaimantatoare, pentru a ne distra impreuna si pentru a-i primi cu traditionalul „Trick or Treat”. Iar pe tine te rasfatam cu o atmosfera de tihnita sarbatoare, in care flori superbe de toamna dau farmec in aranjamente surprinzatoare, iar dovleceii sculptati lumineaza cald din cele mai neasteptate unghere.

Iti doresti asadar un sfarsit de saptamana deosebit si pur american? Te asteptam la Little Texas de joi, 31 octombrie, pana duminica, 3 noiembrie, cu surprize dulci si un decor colorat, pentru a sarbatori Halloween-ul in stil texan!


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social