Texas Friendly Evenings, Romanian Style

Good friends, good food, good times!

Seria de evenimente Texas Friendly Evenings revine la inceput de decembrie cu o seara romaneasca, in care traditia si modernul se imbina intr-un mod aparte.

Redescoperim gastronomia romaneasca, o redefinim sub noi texturi si forme si ii urmarim metamorfoza intr-un meniu fine dining de exceptie, ce include:

Starter
Slăninuță cu gelatină de ceapă roșie, drob de porc cu ouă de prepeliță și emulsie de mărar, salată boeuf recompusa, pudră de telemea de capră, ciolan cu fasole și jeleu de ardei copți
Wine pairing: Prince Știrbey, Spumant Extra Brut

Soup
Supă de găină cu găluște cu panglici de legume
Wine pairing: Prince Știrbey, Crâmpoșie selecționată, sec

Fish Dish
Saramură de crap, cu sponge de mălai și emulsie de legume
Wine pairing: Prince Știrbey, Rose (Novac, Negru de Drăgășani, Merlot), sec

Main Course
Sarmale cu mămăliguță și smântână
Wine pairing: Prince Știrbey, Novac, sec

Dessert
Alivancă cu găluște de prune
Wine pairing: Prince Știrbey, Tămâioasă Românească, dulce

Toate aceste preparate se vor regasi in farfuriile invitatilor intr-o varianta reinterpretata de chefii Little Texas si vor fi servite intr-o alta maniera decit cea uzuala.
Pretext numai bun sa ne delectam cu vinurile de la Cramele Prince Stirbey, introduse in scena de Baroana Ileana Kripp-Costinescu.

Atmosfera serii va fi asigurata de talentata Alexandra Chirica, ce va interpreta o serie de melodii romanesti readaptate pe acorduri de jazz.

Texas Friendly Evenings – Seara romaneasca se va desfasura pe 2 decembrie, de la ora 19:00 in sala Alamo Ballroom, parte a complexului de evenimente Little Texas.

Te invitam sa rezervi in cel mai scurt timp, locurile sunt limitate! Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie.

Pretul unei invitatii este de 135 lei/persoana si include cele 5 feluri de mincare, precum si vinul asociat fiecarui preparat.

Detalii si rezervari: 0741.740.740

Partnener Texas Friendly Evenings: Cramele Prince Stirbey


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social