Corporate Party – Celebrate the Team!

Little Texas va propune petreceri inedite, cu servicii, detalii si tarife speciale, pentru a petrece alaturi de angajati sau de partenerii de afaceri.
Fiecare concept de petrecere este insotit de detalii in tema, care completeaza momentele memorabile: decoruri de Craciun, aranjamente pentru mesele invitatilor, accesorii amuzante, muzica live si surprize inedite.

Un alt element important ce asigura reusita unei petreceri este meniul. Fie ca este vorba despre savuroasele preparate Tex-Mex, dupa retete originale sau despre preparate fine si sofisticate din meniul international, toate sunt pregatite cu pasiune pentru arta culinara si din ingrediente alese cu grija.
Iti propunem trei concepte inedite:

Mexican Party – Fiesta Ole!
O petrecere plina de culoare si dinamism, Mexican Mariachi si decoruri spectaculoase sunt pasaportul pentru a trece granita catre insoritul Mexic.
Viva la fiesta!

Vezi meniu

 

Cowboys & Cowgirls Party
Palarii de cowboy, pistoale, country dance, cadrul unic al restaurantului Little Texas si detaliile alese cu grija sunt cele care vor da farmecul petrecerii.
Put on your dancing boots and let’s have fun!

Vezi meniu

Costume Ball Party
O petrecere reușită începe cu un decor atent ales, meniu cu preparate savuroase și distracție pe măsură. Accesoriile de party, costumele și măștile de carnaval vor asigura succesul evenimentului. Dress to impress!

Vezi meniu

Echipa Little Texas va sta la dispozitie cu idei, sfaturi si consiliere, pentru a va asigura o experienta unica in organizarea oricarui eveniment.

Află datele disponibile pentru petrecerile corporate: 0755.551.122


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social