Ateliere de gatit pentru copii

Little Texas Kids Village, singurul loc de joaca cu specific western din Iasi organizeaza duminica, 30 noiembrie, ateliere de gatit pentru copii, cu preparate traditionale de Ziua Recunostintei.

La atelierele de gatit, copiii vor avea posibilitatea sa afle mai multe despre Thanksgiving, una dintre cele mai importante sarbatori americane, vor gati un preparat de sarbatoare si vor invata cum sa aranjeze si sa decoreze o masa festiva.

La atelierul „Candy Apples” pot participa copii cu varsta intre 3 si 5 ani. Cei mici se vor distra si isi vor exersa indemanarea pregatind mere glazurate si decoruri amuzante de Thanksgiving.
Pretul unui atelier este 30 de lei si include, pe langa participarea la atelier, materialele necesare pentru gatit, cele pentru decorat si o bautura racoritoare.
Copii pot participa la atelier duminica, 30 noiembrie, de la ora 12.00.

La atelierul „Pumpkin Muffins” pot participa copii cu varsta peste 6 ani. Micii bucatari, pasionati de gatit vor invata cum sa prepare delicioasele briose cu dovleac si cum sa aseze masa de sarbatoare pentru intreaga familie.
Pretul unui atelier este 35 de lei si include, pe langa participarea la atelier, materialele necesare pentru gatit, cele pentru decorat si o bautura racoritoare.
Copii pot participa la atelier duminica, 30 noiembrie, de la ora 15.00.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social