Ateliere creative si Halloween Party la Kids Village

Sarbatoarea de Halloween aduce la Little Texas Kids Village distractie pentru cei mici.

Vineri, 30 octombrie si duminica, 1 noiembrie la atelierele Texas Creative Kids copiii vor avea ocazia sa realizeze decoruri amuzante, sa decoreze si sa sculpteze dovleci infioratori sau chiar simpatici.
Prietena copiilor, vrajitoarea Lucinda, ii va purta in lumea povestilor si ii va rasplati cu surprize, dulciuri, fantomite dulci si acadele monstru. Cei mici isi vor exersa astfel creativitatea si indemanarea practica si vor avea parte de multa voie buna si distractie.
Atelierele Texas Creative Kids vineri, 30 octombrie, ora 18.00 si duminica, 1 noiembrie, ora 12.00
Varsta recomandata – peste 5 ani
Pret: 30 lei/copil (include pe langa participarea la atelier si materialele necesare, desertul, bautura racoritoare si cadoul surpriza)

Sambata, 31 octombrie de la ora 16.00, Kids Village organizeaza Texas Halloween Kids Party, o petrecere infricosator de amuzanta, special pentru copii, cu multa distractie, jocuri si voie buna.
Fie ca aleg un costum infricosator, o rochita de printesa sau o palarie amuzanta, toti copii sunt bineveniti la petrecerea de Halloween. Se vor bucura de dansuri sincron, discoteca, jocuri, un meniu delicios, concursuri si tombola cu premii surpriza.
Texas Halloween Kids Party, 31 octombrie, ora 16.00
Varsta recomandata – peste 4 ani
Pret eveniment: 60 lei/copil (include 3 ore de petrecere, meniu cu fel principal si desert, Candy Bar, bautura racoritoare, animatie, cadouri surpriza)

Detalii si rezervari: 0734.738.724 sau la kidsvillage@littletexas.ro


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social