All you need is Texas love!

Te asteptam la Little Texas pentru a sarbatori week-end-ul iubirii, de vineri, 12 februarie pana duminica, 14 februarie.

Trei zile pline de dragoste in care va surprindem cu detalii pregatite din inima sunt cadoul echipei Little Texas pentru indragostiti.
Decorul special, cu elemente romantice este cadrul perfect pentru pranz sau cina romantic alaturi de persoana iubita. Aveti posibilitatea sa savurati preparate din meniul a-la-carte sau din meniul All you need is love: piept de rata pregatit la cuptor, Sweet Strawberry Nachos, tarta cu vanilie aromata si Sweet Almond Honeycomb sunt cateva dintre combinatiile care vor impresiona.

Respectam traditia si lansam pentru acest week-end special Love Burger, din carne de vita proaspat tocata si ingrediente inedite, imbinate cu pasiune si dragoste intr-o chifla in forma de inima.

Vinurile selectate din noua Carte de Vinuri Little Texas vor completa povestile de dragoste si magia iubirii.

Sambata, 13 februarie si duminica, 14 februarie, de la ora 18.00 darurile pentru indragostiti sunt momentele de soft blues si jazz live sustinute de Alexandra Chirica si Alex Jaxx.

Sarbatoreste dragostea la Little Texas!

Detalii si rezervari: 0741.740.740.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social