Ziua Americii la Little Texas!

Intre 4 si 6 iulie, Little Texas sarbatoreste Ziua Americii cu muzica LIVE pe terasa, un weekend cu picnic in gradina si meniuri speciale cu preparate americane delicioase.

Vineri 4 iulie, incepand cu ora 19:00, pe terasa Little Texas vor rasuna cele mai indragite melodii americane, cantate LIVE de trupa WANTED: melodii blues, country si jazz, dar si imnul Americii. Decorul american festiv si preparatele delicioase din meniul „United TASTES of America” vor transforma seara de 4 iulie intr-o sarbatoare autentic americana, plina de veselie si buna dispozitie!

In weekend-ul aniversar de Ziua Americii am pregatit si o surpriza pentru toti cei care iubesc gradina complexului si care adora sa se relaxeze in aer liber. Pe 5 si 6 iulie (sambata si duminica), in gradina complexului vor fi organizate picnicuri autentic americane, iar doritorii vor putea rezerva kituri complete de picnic (patura, cos si accesorii de picnic). Meniul special „ 4th of July Picnic” cuprinde preparate americane de tip finger food (hamburgeri, sandwich-uri, American ribs, dar si multe alte delicii pline de savoare).


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social