4th of July Celebration

Happy Independence Day!

Pe 3 si 4 iulie, Little Texas sarbatoreste Ziua Americii cu muzica live pe terasa, decoruri festive si meniuri speciale cu preparate americane delicioase.

Te asteptam la Little Texas pentru a savura preparatele din meniul special “United Steaks of America”, inspirate din traditia gastronomica americana si reinterpretate de chefii restaurantului. Porumb pe gratar cu sosuri speciale, steak de vita si de porc, coquelet glazurat cu sirop de artar, Ice Cream Burger, Popcorn Caramel Brownie si Peach Cobbler sunt preparatele care, servite alaturi de vinurile asociate de somelierii Little Texas vor transforma fiecare experienta intr-o sarbatoare autentic americana, plina de savoare, arome inedite si buna dispozitie!

Duminica si luni, incepand cu ora 18.00, pe terasa Little Texas vor rasuna live acorduri de blues si jazz, care ii vor transpune in atmosfera festiva a sarbatorii pe cei ce ne trec pragul. Pentru a pastra amintirea acestor zile v-am pregatit si un American Photo Booth, cu accesorii si decoruri amuzante.

Detalii si rezervari: 0741.740.740.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social