17 ani de savoare americana

Imediat ce treci de usile batante ale restaurantului Little Texas, intri intr-o atmosfera specifica Vestului Sălbatic, pe care o poti intelege cu adevarat doar dupa ce gusti preparatele noastre autentic americane. Restaurantul Little Texas este locul in care unicitatea si autenticitatea se regasesc in cele peste 100 de preparate americane, pregatite dupa retete traditionale, de fiecare data aceleasi.

Gustul unic al preparatelor noastre este dat de combinatia perfecta de retete traditionale, urmate cu grija, de ingredientele mereu proaspete si de selecțtia speciala de mirodenii si condimente Tex-Mex.  Legumele proaspete de gradina, carnea frageda de la cei mai buni producatori din tara si mirodeniile Tex-Mex transforma aperitivele, salatele, supele sau felurile principale in specialitati Little Texas. Nachos, Mexican Salad, Quesadillas, Texas Tenderloin sau Lone Star Hamburger sunt doar cateva din cele mai delicioase preparate Tex-Mex pe care le poti savura oricand din meniul nostru.

Deserturile noastre sunt o experienta delicioasa, sunt „motivul” perfect pentru care vei dori sa revii mereu, cu un gust unic, ce da dependenta… Deep Dish Apple Pie, New Brownsville Brownie, Texas Mud Cake sau Mississippi Lava Cake sunt deserturile faimoase pentru care suntem cunoscuti de cei mai pofticiosi clienti, fideli gustului acestora, chiar si dupa 17 ani.

Ce inseamna de fapt cei 17 ani de savoare americana? Inseamna retete traditionale, ingrediente mereu proaspete si condimente Tex-Mex originale, reunite in preparate unice, ce poarta amprenta Texas, Little Texas.


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social