1-8 Martie: Sweet Texas Spring

In prima saptamana din luna martie, asteptam oaspetii care ne trec pragul cu surprize si cadouri speciale de primavara. Vino la Little Texas si bucura-te de vestitorii primaverii americane:  martisoare western, lalele rosii oferite din palarie de cowboy de partenerii nostri – Floraria Tulip, si deserturi autentice americane, la preturi speciale.

Un desert pe zi, timp de 8 zile, la un pret special

Timp de 8 zile, am pregatit pentru clientii nostri pofticiosi 8 deserturi americane pline de savoare la un pret special.  Apple Pie, Texas Mud Cake, Brownie, Cheesecake si inca 4 deserturi delicioase vor fi scoase la licitatie pe pagina noastra de Facebook si vor putea fi cumparate cu o reducere de 10%!

8 martie – Woman’s Day

De 8 martie, sarbatorim Ziua Femeii cu un decor vesel de primavara, meniu à la carte Tex-Mex si un live show american cu trupa Soul Serenade, un trio aparte intre voce si instrumente muzicale (chitara, mandolina, muzicuta si tamburina), care va va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud. Costumele western ale trupei si muzica traditionala americana interpretata de cei trei artisti vor transforma seara de 8 martie intr-un eveniment autentic american de neuitat.

Let’s start a Sweet Texas Spring!


Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social