Evenimente

Centrul de evenimente Little Texas integreaza patru spatii cu o personalitate distincta, dedicate celor mai placute clipe – de la beatitudinea petrecerii de nunta, la momentele pretioase alaturi de familie.

Rafinamentul si eleganta salii Glen Rose Ballroom, feeria naturala a terasei, tonurile echilibrate si detaliile de exceptie ce caracterizeaza Alamo Ballroom intregesc armonia povestilor cu happy-end si gazduiesc cele mai alese nunti.
Little Texas Kids Village este locul micilor aventuri in stil western, unde copiii se pot desfasura intr-un cadru interactiv ce incita la joc si distractie.

Oricare ar fi evenimentul dumneavoastra, echipa Little Texas va sta la dispozitie cu idei, sfaturi si consiliere, pentru a-l transforma intr-unul cu adevarat memorabil.

Alamo Ballroom

Alamo Ballroom este cea mai noua sala a centrului de evenimente Little Texas, special creata pentru evenimentele private restranse. Eleganta si intimitatea ta sa te va cuceri cu siguranta.

Afla detalii

Glen Rose Ballroom

Glen Rose Ballroom, creata special pentru povestile de dragoste, cucereste prin armonia de culori si eleganta, devenind o alegere inspirata pentru petrecerea de nunta.

Afla detalii

Garden Wedding

Povestea voastra de dragoste poate fi celebrata intr-un cadru feeric, chiar in mijlocul naturii, pe terasa luxurianta a restaurantului Little Texas.

Afla detalii

Little Texas Kids Roof Village

Alege Kids Roof Village pentru o experienta inedita. Noul spatiu de joaca indoor de la Little Texas este locul in care cei mici danseaza, canta, se distreaza si invata lucruri fascinante, alaturi de personajele indragite ale copilariei.

Afla detalii

Little Texas Kids Village

Singurul loc de joaca cu specific western din Iasi. Salon de petreceri, serbari si aniversari tematice cu pana la 40 de copii!

Afla detalii

Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social