HOWDY!

Simbol al spiritului si stilului de viata american in Iasi, complexul turistic Little Texas este o lume aparte, in care se imbina armonios ospitalitatea calda, savoarea preparatelor Tex-Mex si decorul inspirat de viata aventuroasa a Vestului Salbatic.

Little Texas este unul din singurele hoteluri din Iasi cu peste 18 ani de excelenta in domeniul turismului si ofera servicii de cazare, restaurant si organizare de evenimente la standarde de 4 stele, cu facilitati si beneficii speciale. Situat in apropiere de aeroport, intr-o zona rezidentiala linistita, Little Texas este perfect atat pentru vacante in familie, cat si pentru calatorii de afaceri.

Hotel
Cele 28 de camere ale hotelului ofera servicii si facilitati de cazare de 4 stele, intr-o atmosfera primitoare, calda si intima. Little Texas este unicul hotel din Iasi in care oaspetii vor descoperi ospitalitatea americana si originalitatea Vestului Salbatic, intr-un spatiu de cazare de exceptie. Fiecare camera este amenajata cu un decor autentic american, cu detalii western unice si piese de mobilier originale. Camerele si apartamentele au pat matrimonial sau doua paturi duble, fotolii confortabile cu taburet, birou, toate realizate din lemn masiv, lucrat cu migala.

Facilitati camera: baie cu dus/baie cu cada, aer conditionat, televizor, telefon cu acces local, national si international, seif, internet cablu.

Restaurant
Little Texas este singurul restaurant american din Iasi  cu preparate Tex-Mex autentice, pregatite dupa retete traditionale sau pentru a organiza evenimente festive. Cele doua sali de restaurant au un decor western autentic, mese si scaune din lemn masiv si detalii de amenajare caracteristice Vestului Salbatic.  Terasa restaurantului este in aer liber si are vedere spre gradina complexului si spre orasul Iasi. Fiecare spatiu de restaurant ofera personalitate si farmec unic evenimentelor formale si informale.

Centrul de evenimente
Centrul de evenimente Little Texas este adaptat conform standardelor internationale si include 4 sali de conferinte multifunctionale, dotate cu echipamente logistice moderne. Fiecare sala poate fi adaptata organizarii unor evenimente variate, precum sedinte, seminarii, training-uri, workshop-uri, lansari de produs, conferinte. Salile de conferinte sunt dotate cu video-proiector, ecran de proiectie, flipchart si consumabile, internet wireless, aer conditionat.

Spatiile de joaca
Little Texas Kids Village este singurul loc de joaca cu specific western din Iasi, in care copii vor descoperi lumea aventuroasa a Vestului Salbatic, alaturi de cowboy, indieni si alte personaje western indragite. Cele patru cladiri din satul texan ascund multe surprize si aventuri la tot pasul (saci cu bani, pusti, pistoale, lasouri), iar parcul exterior este dotat cu tobogane, balansoare si multe alte jocuri interactive.

Little Texs Kids Roof Village
Noul spatiu de joaca indoor este surpriza pregătita de echipa Little Texas pentru cei mici.
Suprafata generoasa de joaca, cu un design vesel si animat, playground-ul pe doua nivele, traseele cu obstacole, toboganul, piscina cu bile, sevalete pentru desen si multe alte jocuri si jucarii sunt doar cateva dintre elementele ce vor asigura distractia copiilor.

Premii

little texas
little texas
little texas
little texas

Social